Illan tullen

Illan tullen 

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 

Panoraman Kabiinin kyytiin mahtuu 16 hlöä tai pikkubussiin 8 hlöä. 
 

Varaukset

www.panoramabar.fi/varaa pöytä • 0440 493 462 • harri.jokela@panoramabar.fi

Menut

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.
 

ALKUUN

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
- vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja pekonia
- kirnuvoita ja ruisleipää
TAI
Savolainen antipasto
-savuleikkeleitä, juustoa, savumuikkua, suolakurkkua, porkkanahilloketta ja focaccialeipää
 

PÄÄRUOKANA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta), timjami-punaviinikastiketta ja uunijuureksia
TAI
Loimulohta, kermaista kanttarellikastiketta ja uunijuureksia

 
 

JÄLKEEN

Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Lakkatiramisu

Illallismenu hintaan 49 € / hlö ja Kabiini-kuljetuksella 55 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.

Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 2-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkovarausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen sekä mahdolliset alku- ja jälkiruoat etukäteen. Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.

Voit valita myös menuun hintaan 65 € / hlö. Sis. Kabiini-kuljetuksen
-sis. alkuruoka, pääruoka: poro,- nauta,-  tai juustofondue ja jälkiruoka
 

ALKURUOAT

Sienikeittoa ja savupororouhetta, ruisleipää ja kirnuvoita
12 €

Savolainen antipasto
-savuleikkeleitä, juustoa, savumuikkua, suolakurkkua, porkkanahilloketta ja focaccialeipää
12 €
 
 

FONDUET

Porofondue, kypsennys lihaliemessä
150g poron ulkofilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia
45 €

Naudanliha Fondue, kypsennys lihaliemessä
150g naudan sisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia
43 €

Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
Patonkia, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia
40 €

Poro tai naudanliha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä
100g molempia ja lisukkeet
55 €
 
 

JÄLKIRUOAT

Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
12 €

Lakkatiramisu
12 €
Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.
 

ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS

Suppilovahvero/tatticappucino
 
 

REKI

1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä
 
 

PÄÄ

Savustettua possua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa
 
 

JÄLKIRUOKA

Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa

Pienet muutokset mahdollisia.

Hinta 49 € / hlö ja Kabiini-kuljetuksella 55 € / hlö