Illan tullen

Illan tullen 

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen näköalaravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 

Panoraman Kabiinin kyytiin mahtuu 16 hlöä tai pikkubussiin 8 hlöä. 
 

Varaukset

www.panoramabar.fi/varaa pöytä • info@panoramabar.fi • 041 317 4602

Menut

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.
 

ALKUUN

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
- vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja savupororouhetta
- kirnuvoita ja ruisleipää
TAI
Savolainen antipasto
-savuleikkelettä, ahvenkukkoa, savumuikkua, suolakurkkua, hirvitartalettia, juustoja ja porkkanahilloketta
 

PÄÄRUOKANA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta), timjami-punaviinikastiketta ja uunijuureksia
TAI
Loimulohta, kermaista kanttarellikastiketta ja uunijuureksia

 
 

JÄLKEEN

Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Lakkatiramisu

Illallismenu hintaan 59 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.

Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 2-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkovarausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen. Alku- ja jälkiruoat voitte valita paikanpäällä. Erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.

Menuiten hinnat:
Lihafondue 65 € / hlö
Liha & Juustofondue 75 € / hlö 

Sis. Kabiini-kuljetuksen
 

ALKURUOAT

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
- vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Sienikeittoa ja savupororouhetta, ruisleipää ja kirnuvoita
TAI
Savolainen antipasto
-savuleikkeleitä, juustoa, savumuikkua, suolakurkkua, porkkanahilloketta ja focaccialeipää

 
 

FONDUET

Lihafondue, kypsennys lihaliemessä
75g poron ulkofilettä ja 75 g naudansisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia

TAI

Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
Patonkia, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia

TAI

Liha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä


 
 

JÄLKIRUOAT

Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Lakkatiramisu
Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.
 

ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS

Suppilovahvero/tatticappucino
 
 

REKI

1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä
 
 

PÄÄ

Savustettua ylikypsääpossua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa
 
 

JÄLKIRUOKA

Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa

Pienet muutokset mahdollisia.

Hinta 49 € / hlö ja Kabiini-kuljetuksella 55 € / hlö