Tilaisuudet

Järjestä tilaisuus Tahkon huipulla

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys.

Panoraman tilausravintola toteuttaa juhlat, kokoukset, häät, koulutukset ja muut yksityistilaisuudet toiveidesi mukaan, tuletpa sitten lähialueelta (Kuopio, Iisalmi, Nurmes, Siilinjärvi) tai kauempaa. Meiltä voit varata kokonaisvaltaisen yritystapahtumapäivän ohjelmapalveluista ravintolapalveluun.

Panorama on paikka, jossa solmio ei kiristä ja rento fiilis on taattu!
 

Varattavissa olevat tilat

Käytössäsi on yhteensä 575 asiakaspaikkaa: 90-paikkainen Panorama 180°- hirsiravintola, 110-paikkainen katettu lämmin paviljonki, 175-paikkainen näköalaterassi sekä talvella 200-paikkainen lumiterassi. Tilat muuttuvat tarpeittesi mukaan, esimerkiksi tanssit on mahdollista järjestää paviljongissa, terassilla tai sisällä ravintolassa riippuen vierasmäärästä.

Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan esiintyjän. Panoraman yhteistyökumppaneihin kuuluu laaja kattaus esiintyjiä: JeZZband, DJ Nite ym., stand up -esiintyjiä sekä paljon muita artisteja.

Meiltä on myös tilattavissa erilaisia teemailtoja yksilöllisesti toteutettuna.

Panoraman myyntipalvelu on käytettävissäsi tapahtumasi suunnittelussa. Ota yhteyttä: puh. 0440 493 462, harri.jokela@panoramabar.fi

Maisemat tarjoamme kaupan päälle!
 

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme yleisiä kuluttajasuoja-asiamiehen antamia ohjeita.

Pidätämme oikeuden myydä ravintolaan muita ryhmiä ellei toisin ole sovittu. Mikäli haluat varata koko tilan yksityistilaksi, niin lisähinta alle 15 hlön ryhmille 500 €.

Suullinen tilavaraus vahvistetaan asiakkaalle aina kirjallisesti (sähköpostilla). Ennakkomaksu sovitaan erikseen tilaajan kanssa varauskohtaisesti.

Ravintola ja ohjelmapalvelujen tilaus on voimassa tilattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä. Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu henkilömäärä. Jos lopullisen osanottajamäärän pienemisestä on ilmoitettu vähemmän kuin neljä vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tai ei ole ilmoitettu lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa tarjoilulle sovittu hinta kokonaisuudessaan. Juomien kohdalla tämä tarkoittaa tilaisuutta varten hankittuja juomia, joita ei voida jälleen myydä tai jotka on tilaisuutta varten hankittu.

Varauksen vahvistuksen yhteydessä lähetämme yleiset varaus-, peruutus-, toimitus- ja maksuehdot.