Järjestä häät tai juhlat tahkon huipulla

Panorama Bar on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Häät tai juhlat yksityistilaisuutena Tahkon huipulla on aina elämys.

Panorama Bar toteuttaa juhlat, kokoukset, häät, koulutukset ja muut yksityistilaisuudet toiveidesi mukaan, tuletpa sitten lähialueelta tai kauempaa. Meiltä voit varata kokonaisvaltaisen yritystapahtumapäivän ohjelmapalveluista ravintolapalveluun.

Panorama on paikka, jossa solmio ei kiristä ja rento fiilis on taattu!

Häät

Panorama on upea juhlapaikka elämäsi tärkeimpään päivään. Olipa kyseessä talvi, -kesä tai syyshäät, on aina suuri elämys juhlia häitä Tahkon huipulla.

Meillä voit järjestää koko hääjuhlan. Vihkiminen näköalaterassilla, juhlaruokailu pääravintolassa ja upeat häätanssit juhlapaviljongissa.

Käytössäsi 90-paikkainen Panorama Bar- ravintola, 110-paikkainen katettu lämmin paviljonki ja 175-paikkainen näköalaterassi. Tilat muuttuvat tarpeittesi mukaan, esimerkiksi tanssit on mahdollista järjestää paviljongissa, terassilla tai sisällä ravintolassa riippuen vierasmäärästä.

Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan esiintyjän. Panoraman yhteistyökumppaneihin kuuluu laaja kattaus esiintyjiä: Bändejä, DJ, ym. -esiintyjiä sekä paljon muita artisteja.

Myyntipalvelumme on käytettävissäsi häiden suunnittelussa.

Ota yhteyttä:

puh. 0400-264529
info@panoramabar.fi
tai sales@panoramahotel.fi

Maisemat tarjoamme kaupan päälle!

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme yleisiä kuluttajasuoja-asiamiehen antamia ohjeita.

Suullinen tilavaraus vahvistetaan asiakkaalle aina kirjallisesti (sähköpostilla). Ennakkomaksu sovitaan erikseen tilaajan kanssa varauskohtaisesti.

Ravintola ja ohjelmapalvelujen tilaus on voimassa tilattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä. Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu henkilömäärä. Jos lopullisen osanottajamäärän pienemisestä on ilmoitettu vähemmän kuin neljä vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tai ei ole ilmoitettu lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa tarjoilulle sovittu hinta kokonaisuudessaan.

Juomien kohdalla tämä tarkoittaa tilaisuutta varten hankittuja juomia, joita ei voida jälleen myydä tai jotka on tilaisuutta varten hankittu.

Varauksen vahvistuksen yhteydessä lähetämme yleiset varaus-, peruutus-, toimitus- ja maksuehdot.

Tilaa info-paketti

    Infopaketin tilaaminen ei sitouta ostamaan palvelua.
    *kenttä on pakollinen

    Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.