Ilta-menut
Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen näköalaravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys.
Panoraman Kabiinin kyytiin mahtuu 15 hlöä.
HUOM!
Ravintola pidättää oikeuden perua illallisen ko.päivänä, jos henkilömäärä jää alle 15 hlöä.
Ruokailijoiden allergeenit tulee ilmoittaa ravintolalle etukäteen.
info@panoramabar.fi • 041 317 4602
VARAUKSET
Varaa pöytä • info@panoramabar.fi • 041 317 4602
Menut
Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.
Esimerkki menusta
ALKUUN
Panoraman antipasto
– Kauden mukaisia makuja, kuten leikkeleitä, kalaa, juustoja, kasvispiirasta ja hilloketta
PÄÄRUOKANA
Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta), timjami-punaviinikastiketta ja uunijuureksia
TAI
Loimulohta, kermaista kanttarellikastiketta ja uunijuureksia
JÄLKEEN
Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Omenapaistos, vaniljajäätelöä ja tervasiirappia
Illallismenu hintaan 75 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.
Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 2-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkovarausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen. Alku- ja jälkiruoat voitte valita paikanpäällä. Erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.
Menuiten hinnat:
Lihafondue 80 € / hlö
Liha & Juustofondue 85 € / hlö
Sis. Kabiini-kuljetuksen
ALKURUOAT
Panoraman antipasto
– Kauden mukaisia makuja, kuten leikkeleitä, kalaa, juustoja, kasvispiirasta ja hilloketta
FONDUET
Lihafondue, kypsennys lihaliemessä
75g poron ulkofilettä ja 75 g naudansisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia
TAI
Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
Patonkia, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia
TAI
Liha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä
JÄLKIRUOAT
Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Lakkatiramisu
Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.
ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS
Suppilovahvero/tatticappucino
REKI
1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä
PÄÄ
Savustettua ylikypsääpossua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa
JÄLKIRUOKA
Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa
Pienet muutokset mahdollisia.
Hinta 70 € / hlö sis.lumikissa kuljetuksen meno-paluu

HAVU KITCHEN -ILLAT
Järjestämme kevään aikana kolme illallista, joiden tarkoituksena on esitellä niin uuden ravintolan ideologiaa ja tyyliä kuin myös koko hankettamme. Ruoka on iloa sekä elämää ja tällä kertaa olemme saaneet viedä sitä jo paljon lähemmäs uuden ravintolamme tunnelmaa.
24.3. I 14.4. I 15.4.




