Illan tullen

Illan tullen - ryhmille

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 

Panoraman VIP-pikkubussiin mahtuu 8 henkilöä.
 

Varaukset

Panorama 180° • 0440 493 462 • harri.jokela@panoramabar.fi

Menut ryhmille yli 10 hlöä

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.
 

ALKUUN

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
- vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja pekonia
- kirnuvoita ruisleipää
 
 

PÄÄRUOKANA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta)
TAI
Loimulohta
- uunijuurekset, punaviini timjamikastiketta tai loimulohelle kanttarellikastiketta
 
 

JÄLKEEN

Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä

Illallismenu hintaan 49 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.

Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 10-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkotilausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen sekä mahdolliset alku- ja jälkiruoat etukäteen. Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.
 

ALKURUOAT

Sienikeittoa ja paahdettua pekonia, ruisleipää ja kirnuvoita
12 €

Valkosipulivoilla ja aurajuustolla gratinoituja etanoita ja rieskaa
12 €
 
 

FONDUET

Porofondue, kypsennys lihaliemessä
200g poron ulkofilettä, kauden vihanneksia, hillosipulia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia
40 €

Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
Patonkia, kauden vihanneksia, hillosipulia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia
40 €

Poro&Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä
100g molempia ja lisukkeet
50 €
 
 

JÄLKIRUOAT

Omenapaistos ja vaniljajäätelöä
10 €

Maitosuklaapannacotta ja vadelmia
12 €
Saapuminen ravintolaan autoilla länsirinteiden kautta tai länsirinteiden parkkipaikalta kelkkareellä. Sovitaan varauksen yhteydessä.

Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.
 

ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS

Suppilovahvero/tatticappucino
 
 

REKI

1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä
 
 

PÄÄ

Savustettua tammenterhoilla syötettyä possua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa
 
 

JÄLKIRUOKA

Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa

Pienet muutokset mahdollisia.

Hinta 39 € / asiakas