ILLAN TULLEN – RYHMILLE

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 

Pyydä meiltä tarjous ja varaa samalla ryhmällesi unohtumaton kokemus!

VARAUKSET

Panorama Bar • 044-241 2861

Menut

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä. Valitsethan pääruoan jo tilaustassa tehdessäsi.

ALKUUN

Savolainen antipasto – kauden sadon parhaimmistoa


 

PÄÄRUOKANA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta)
TAI
Loimulohta
– uunijuurekset, punaviini-timjamikastiketta tai loimulohelle sienikastiketta


 

JÄLKEEN

Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä
TAI
Omenapaistosta, vanilja jäätelöä ja tervasiirappia

Illallismenu hintaan 75 € / hlö

Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta- sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.

Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 10-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkotilausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen sekä mahdolliset alku- ja jälkiruoat etukäteen. Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.

FONDUE MENUN HINTA 80 € / hlö. Sisältää: alkuruoka, fonduen ja jälkiruuan.

ALKURUOAT

Savolainen antipasto – kauden sadon parhaimmistoa


 

FONDUET

1. Poro & nauta, kypsennys lihaliemessä
-75 g poron ulkofilettä ja 75 g naudan sisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, paprikaa, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia, 80 €

2. Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
-patonkia, kauden vihanneksia, hillosipulia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia, 80 €

3. Liha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä, 85 €


 

JÄLKIRUOAT

Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä
TAI
Omenapaistos, vanilja jäätelöä ja tervasiirappia