ILLAN TULLEN – RYHMILLE
Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys.
Pyydä meiltä tarjous ja varaa samalla ryhmällesi unohtumaton kokemus!
VARAUKSET
Panorama Bar • 044-241 2861
Menut
Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä. Valitsethan pääruoan jo tilaustassa tehdessäsi.
ALKUUN
Savolainen antipasto – kauden sadon parhaimmistoa
PÄÄRUOKANA
Pöytäseurueen kesken jaettavaa rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta) ja loimulohta lisukkeiden kera
JÄLKEEN
Suklaata ja marjoja
Illallismenu hintaan 75 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta- sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.
Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 10-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkotilausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen sekä mahdolliset alku- ja jälkiruoat etukäteen. Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.
FONDUE MENUN HINTA 80 € / hlö. Sisältää: alkuruoka, fonduen ja jälkiruuan.
ALKURUOAT
Savolainen antipasto – kauden sadon parhaimmistoa
FONDUET
1. Poro & nauta, kypsennys lihaliemessä
-75 g poron ulkofilettä ja 75 g naudan sisäfilettä, kauden vihanneksia sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia, 80 €
2. Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
-patonkia, kauden vihanneksia, sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia, 80 €
3. Liha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä, 85 €
JÄLKIRUOAT
Suklaata ja marjoja