ILLAN TULLEN – RYHMILLE
Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys.
VARAUKSET
Panorama Bar • 044-241 2861
Menut
Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.
ALKUUN
Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
– vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja pororouhetta
– kirnuvoita ruisleipää
TAI
Savolainen antipasto
-palvattua villisikaa, paikallisia juustoa, porkkanahilloketta, savumuikkua, sienitartalettia
PÄÄRUOKANA
Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta)
TAI
Loimulohta
– uunijuurekset, punaviini timjamikastiketta tai loimulohelle kanttarellikastiketta
JÄLKEEN
Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä
TAI
Omenapaistosta, vanilja jäätelöä ja tervasiirappia
Illallismenu hintaan 65 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta- sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.
Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 10-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkotilausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen sekä mahdolliset alku- ja jälkiruoat etukäteen. Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.
FONDUE MENUN HINTA 70 € / hlö. Sisältää: alkuruoka, fonduen ja jälkiruuan.
ALKURUOAT
Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
– vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja pekonia
– kirnuvoita ruisleipää
TAI
Savo-Italia antipasto
-savuleikkeitä, juustoa, porkkanahilloketta, savumuikkua, oliiveja, foccacia leipää
FONDUET
1. Poro & nauta, kypsennys lihaliemessä
-75 g poron ulkofilettä ja 75 g naudan sisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, paprikaa, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia, 70 €
2. Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
-patonkia, kauden vihanneksia, hillosipulia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia, 70 €
3. Liha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä, 75 €
JÄLKIRUOAT
Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä
TAI
Omenapaistos, vanilja jäätelöä ja tervasiirappia
Saapuminen ravintolaan autoilla länsirinteiden kautta tai länsirinteiden parkkipaikalta kelkkareellä. Sovitaan varauksen yhteydessä.
Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.
ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS
Suppilovahvero/tatticappucino
REKI
1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä
PÄÄ
Savustettua tammenterhoilla syötettyä possua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa
JÄLKIRUOKA
Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa
Pienet muutokset mahdollisia.
Hinta 59 € / asiakas