Illan tullen

Illan tullen - ryhmille

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 
 

Varaukset

Panorama Bar • 0440 493 462 • harri.jokela@panoramabar.fi

Menut

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.
 

ALKUUN

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
- vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja pekonia
- kirnuvoita ruisleipää
TAI
Savo-Italia antipasto
-savuleikkeitä, juustoa, porkkanahilloketta, savumuikkua, oliiveja, foccacia leipää
 

PÄÄRUOKANA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta)
TAI
Loimulohta
- uunijuurekset, punaviini timjamikastiketta tai loimulohelle kanttarellikastiketta
 
 

JÄLKEEN

Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä
TAI
Lakkatiramisu

Illallismenu hintaan 50 € / hlö
Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta- sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.

Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 10-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkotilausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen sekä mahdolliset alku- ja jälkiruoat etukäteen. Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.

FONDUE MENUN HINTA 60 € / hlö. Sisältää: alkuruoka, fonduen ja jälkiruuan.
 

ALKURUOAT

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
- vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja pekonia
- kirnuvoita ruisleipää
TAI
Savo-Italia antipasto
-savuleikkeitä, juustoa, porkkanahilloketta, savumuikkua, oliiveja, foccacia leipää
 
 

FONDUET

1. Poro & nauta, kypsennys lihaliemessä
-75 g poron ulkofilettä ja 75 g naudan sisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, paprikaa, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia

2. Porofondue, kypsennys lihaliemessä
-120g poron ulkofilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia

3. Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
-patonkia, kauden vihanneksia, hillosipulia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia

4. Poro&Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä


 
 

JÄLKIRUOAT

Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä
TAI
Lakkatiramisu
Saapuminen ravintolaan autoilla länsirinteiden kautta tai länsirinteiden parkkipaikalta kelkkareellä. Sovitaan varauksen yhteydessä.

Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.
 

ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS

Suppilovahvero/tatticappucino
 
 

REKI

1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä
 
 

PÄÄ

Savustettua tammenterhoilla syötettyä possua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa
 
 

JÄLKIRUOKA

Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa

Pienet muutokset mahdollisia.

Hinta 59 € / asiakas