aika korjata satoa! oktoberfest!

Oktoberfest Panoramassa koostuu kolmesta elämän ihanuudesta; hyvästä ruuasta, huikeista juomista ja helposta pääsystä alueelle!

Ruoka – Varaamalla pöydän Oktoberfest-lounaalle, saatte oman tarjoilijan hoitamaan koko päivän ajan tarjoilua. Ei jonoja, ei juomien kantamista tungoksessa. Lounaalla tarjoillaan alkuun savolainen antipasto, jossa juustoja, leikkeleitä, leipää ja levitteitä. Pääruokana porsaan schnitzel höystettynä hapankaalilla. Lounaan hinta 49 €.

Juomat – Panorama virittäytyy juhlaan päivittämällä kaikki juomansa päivään sopiviksi. Kanavan Panimo tuo Oktobereille sopivimmat oluet ja tänä vuonna tarjoilemme myös laajan kattauksen viiniä.

Saapuminen – Hyvönen kuljettaa kylältä Ukko Hotelin edestä suoraan Tahkon huipulle 7 € hintaan per suunta. Lähdöt klo 12 & klo 13 lauantaina. Kuljetus takaisin kylälle klo 16.

Oktoberfest lounas

SKÅL

Savolainen antipasto – kauden sadon parhaimmistoa
(mm. leikkeleitä, juustoja, hapanjuurileipää, levitteitä)

PROST

Porsaan schnitzel, ranskalaisia, hapankaalta ja maustevoita

49 €

**

JUOMIKSI

Kolmen oluen paketti
Kevyt oluttasting, jossa eri panimojen oluita tuopeissa.
27 €

Kolmen viinin paketti
Tapahtumaan tahdittaa yksi pullo shampanjaa, yksi pullo valkoviiniä ja yksi pullo punaviiniä.
200 €

Oktoberfest Panoramassa

Perjantaina 29.9.2023 klo 11 – 18

Lauantaina 30.9.2023 klo 10 – 17

LIVETAHDIT

Oktoberfestit jatkuvat juhlien lauantaina klo 13, kun Partyfonics feat. ShowDJ Miika starttaavat terassilla. Partyphonics kollektiivi tarjoilee energisen liveshown, jossa pelkkää musiikki-ilotulitusta alusta loppuun. DJ:n toimiessa rytmivelhona ja ammattimuusikoiden (sax/tuuba/pasuuna) täyttäessä lavan, saa jokainen hittibiisi uuden energisen sovituksen.

Lauantaina klo 13 alkaen.

Oktoberin oluet

Kanavan Panimo tuo oluttankkinsa Tahkon huipulle! Löydät hanoista niin vehnäolutta kuin IPAakin. Myös Diamond Lager on löytänyt tiensä huipulle!

Oktobereilla avoinna ovat ravintolan lisäksi terassin myyntipisteet ja Paviljonki. Ruokaa voi tilata koko alueelle ja juomaa löytää kaikista pisteistämme! Nautitaan syksyn tunnelmasta ja sadonkorjuun juhlasta!